Vastgoed & Architectuur

ShootaanHuis.nl fotografeert  uw bedrijfspand, woonhuis of investeringsobject op het mooiste moment van de dag. Hierdoor krijgt het vastgoed object een eigen karakter en sterke uitstraling.

Huis verkopen?

Bent u van plan uw huis te verkopen. Als wij uw huis fotograferen dan maken we er een mooie foto- serie van met een gezellige uitstraling. Met mooie sfeerfoto's valt uw huis op tussen de andere en trekt u de aandacht van potentiele kopers, ook in deze moeilijke tijden.

Stylist(e)

Wij kunnen ook een stylist inschakelen. Die komt eerst het huis bekijken en zal een advies uitbrengen om uw huis aantrekkelijker te maken voor de huizenmarkt. Deze aanpak heeft zich in het verleden al vele malen bewezen, uw huis wordt eerder verkocht.

Bedrijfspand

Als wij uw bedrijfspand fotograferen dan zorgen we ervoor dat het iets speciaals wordt. Bijvoorbeeld met een mooie zonsopkomst op de achtergrond of als u zelf een goed idee heeft, dan voeren wij die graag op professionele wijze uit. U heeft dan een of meer schitterende foto's die u voor elke publicatie kan gebruiken zoals op uw website of reclame artikel in een vakblad.

Voorbeelden zien, kijk even in de voorbeeld gallerie, hier >>>


cassandra small

Vasgoed fotografie